Søg på siderne

Gelsted Skytteforening

Gelsted Skytteforening

Gelsted Borgerforening - Holmegaarden - Gelsted Marked - Logo

Næsten lige så sikkert som amen i kirken, er en af byens ældste fungerende foreninger altid at finde på Gelsted Marked.

Det er Gelsted Skytteforening, som altid har deres øl-telt, hvor de sælger ...... nå ja øl selvsagt og ikke mindst markedets bedste grillpølser, som rigtig mange hvert eneste år får stillet sulten med - og leverandøren er selvfølgelig den lokale slagter.

Vi deltager for, udover at sælge pølser og øl, for at ”vise flaget”... Det er med til at styrke fællesskabet til andre foreninger i byen inkl. Borgerforeningen, hvilket jo i bund og grund er det hele markedet handler om.

Sidst - men ikke mindst, giver det også en ”salt-vandsindsprøjtning” til en lille foreningsøkonomi. Medlemstallet ligger typisk melle 40 og 50. I vinterhalvåret skydes der hver tirsdag kl.18.30 på 15m bane med både salonriffel og pistol i lokalet på Gelsted skole. I sommerhalvåret skyder vi på vores 50m og 200m udendørsbaner med elektronisk markering på Skyttevej 12 i Lunghøj. Børnene er de mest aktive i foreningen, men vi vores ambition er nelt bestem at blive flere - især voksne og pensionister/efterlønnere, som ”brænder” for skydning, og kan lide at være i et fællesskab med børn. Skydning er en induvidul idræt, som styrker konsentrationsevnerne. Selv om det primært er en individuel sport, skydes der også puljeskydning, hvor det er holdets samlede pointsum, der tæller. Ny forskning har også vist, at specielt børn med diagnosen ADHD kan have stor glæde af at gå til skydning, netop fordi det styrker deres koncentrationsevne, og dermed giver dem mere ”fokus” og ro i hverdagen.

Alle der har lyst til at se om skydninger noget for dem, er velkomne til en gratis prøveskydning.

 

Se mere...

 

Gelsted Borgerforening

Holmegaarden

+45 6449 1313   Søndergade 80, 5591 Gelsted Kontakt

Følg os facebook