Søg på siderne

Gelsted Marked 2020 aflyst pga. corona

Som alle andre store arrangementer blev Gelsted Marked 2020 aflyst.

Vi havde glædet os meget til at se jer alle og afholde endnu et fantastisk marked, men vi arbejder videre og ser frem til at se kræmmere, gæster, samarbejdspartnere og ikke mindst alle de frivillige medhjælpere næste år.

Vi ønsker jer alle en fortsat god sommer og på gensyn til Gelsted Marked uge 33, 2021.

Gelsted Marked
Gelsted Borgerforening

Gelsted Seniorklub

Gelsted Seniorklub

Gelsted Borgerforening - Holmegaarden - Gelsted Marked - Logo

Gelsted Seniorklub er et af de faste indslag på Gelsted Marked, hvor de servicerer markedsgæsterne i et stort telt. De leverer hjemmelavede skære- og lagkager til kaffe, ostemadder til te samt øl og vand til  de tørre halse. Gelsted Seniorklub tegner også nye medlemmer - 50 kr.

Alle arrangementer kræver en stor indsats, og det hjælper vi hinanden med. Ikke alle nye føler sig lige klar til møderne, men vi er glade for al den opbakning, som Gelsted Seniorklub får fra vore medlemmer. Lysten til at mødes om onsdagen kommer for de fleste stille og roligt, og så kommer der god gang i seniorlivet.

Hvis I syntes her er pænt og orden i det meste omkring Holmegården, så er det en aftale som Gelsted Borgerforening og Gelsted Seniorklub har haft siden starten i 1996. Aftalen går ud på, at vi hjælper med oprydning og vedligeholdelse omkring Holmegaarden fpr at få husly. I vores sommerferie fortsætter mandagsholdet med vedligeholdelse - hækklipning, græsslåning og græs på alle skov- og markveje, og der kan vi altid bruge flere frivillige.

Du kan se mere på hjemmesiden her...

 

Gelsted Borgerforening

Holmegaarden

+45 6449 1313   Søndergade 80, 5591 Gelsted Kontakt

Følg os facebook