Søg på siderne

"/html/com_content/article/modalikon.php"

Medhjælper ved Gelsted Marked

Gelsted Borgerforening - Holmegaarden - Gelsted Marked - Logo

Gelsted Marked har mange år på bagen og er skabt af frivillig arbejdskraft med det mål, at lave et marked og en byfest, der vil komme foreninger og byen til gode ved den fælles indsats.
Gelsted Borgerforening står bag Gelsted Marked.

Som frivillig bliver du en del af et kæmpe fællesskab, der sammen sætter Gelsted på landkortet. Der arbejdes selvfølgelig under markedet, men hyggen og samværet er lige så vigtig som arbejdet. Mange frivillige hjælper år efter år, da der bliver skabt fantastiske relationer og sammenhold.
Melder du dig som frivillig på Gelsted Marked, vil du indgå i en vagtplan. Du vil typisk have vagter af 2-4 timer varighed, som koordineres i samråd med den hovedansvarlige for opgaven.
Som frivillig på Gelsted Marked vil du også blive tilbudt at deltage i et brag af en medhjælperfest, der altid afholdes lørdag uge 35.

Ved at støtte op om Gelsted Borgerforening/Gelsted Marked, støtter man op om byens foreninger og dermed også liv og aktiviteter i byen. Gelsted Marked er et kæmpe aktiv for byen og kommunen, men markedet ville ikke være muligt at afholde uden alle de fantastiske frivillige og foreninger. Vi håber og tror på, at vi med fælles hjælp igen kan få markedet stablet på benene.

Har det stadig din interesse, så lav straks en tilmelding. Personer der har haft vagt eller opgaver i forbindelse med sidste års Marked vil blive kontaktet af den hovedansvarlige.

Tilmelding medhjælper

 

Gelsted Borgerforening

Holmegaarden

+45 6449 1313   Søndergade 80, 5591 Gelsted Kontakt

Følg os facebook