Søg på siderne

Gelsted Marked 2020 aflyst pga. corona

Vi har de seneste måneder fulgt udviklingen af Corona-pandemien tæt, men med regeringens udmelding om forsamlingsforbud i forbindelse med større arrangementer, ser vi desværre ingen anden udvej end at aflyse Gelsted Marked i 2020.

Tilmeldingen er derfor lukket ind til 1/8-2020 og der vil snarest muligt blive sendt mail ud til alle kræmmere, som allerede har tilmeldt sig markedet 2020.

Vi havde glædet os meget til at se jer alle og afholde endnu et fantastisk marked, men vi arbejder videre og ser frem til at se kræmmere, gæster, samarbejdspartnere og ikke mindst alle de frivillige medhjælpere næste år.

Vi ønsker jer alle en god sommer og på gensyn til Gelsted Marked uge 33, 2021.

Gelsted Marked
Gelsted Borgerforening

Skjulte skatte søges - TV2 besøger Gelsted Marked 2019

Skjulte skatte søges - TV2 besøger Gelsted Marked 2019

Gelsted Borgerforening - Holmegaarden - Gelsted Marked - Logo
TV2 FRI besøger Gelsted Marked d. 16. aug. for at lave optagelser til et nyt livsstilprogram på TV2 FRI, hvor 5 passionerede og nøje udvalgte købere besøger forskellige markeder her i sommer for at finde skjulte skatte i alle prisklasser og kategorier.

De leder efter skæve, sjove og spændende klenodier. Om det er en gammel flippermaskine, Mogens Larsens Foldestol, Coca Colas 100 års jubilæumsflaske eller andre genstande er ikke så afgørende. Det behøver ikke at være kostbart, bare det er unikt eller har en særlig historie.

Har du - eller kender du til, lige netop det, som de leder efter?

Hvis du har noget af det, som de mangler? Vil du gerne have det vurderet, og ikke mindst få en ekstra god chance for en at gøre en god handel, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 3115 9957 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De glæder sig til at høre fra dig.

 

Gelsted Borgerforening

Holmegaarden

+45 6449 1313   Søndergade 80, 5591 Gelsted Kontakt

Følg os facebook